logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation.
banner
About      Faq       Contact     Shop
Om oss

Vi som jobbar här

Vi som jobbar på Studio 11 är ett starkt team av engagerade, intresserade och kreativa frisörer som trivs när vi kommer till jobbet. Vi är i ständig utveckling och hämtar ofta ny inspiration från kurser, utbildningar, mässor och visningar.

Malin Småroos Johansson
Ägare

Efter 26 år med saxen i hand tycker Malin fortfarande att yrket är lika roligt. Hon är en pratglad och positiv frisör som gillar utmaningar. På fritiden umgås hon gärna med familj och vänner på stugan, i motionspåret eller vid spisen. Malin är gift med Niklas, tillsammans har de två flickor.

Marika Helin
Ägare

Marika är en kreativ, spontan och effektiv frisör som alltid har något nytt på gång. Uppsättningar och färg tycker hon är lite extra kul. På fritiden är hon en glad motionär som andas skärgårdsluft, reser, umgås med familj och vänner. Marika har jobbat som frisör i 16 år, är gift med Matias och har tillsammans med honom tre barn.

Susann Lindqvist
Frisör

Susann är glad och kreativ och har arbetat som frisör i fem år. När hon masserar din hårbotten vill du aldrig stiga upp! Susann har stenkoll på modern färgteknik och är mycket noggrann i arbetet. På fritiden umgås hon gärna med pojkvän och vänner och bakar kanske en kaka eller två.

Emma Andersson

Frisör

Emma har alltid nära till skratt och ser problem som något som finns till för att lösas. På jobbet trivs hon lika bra nu som då hon startade för 14 år sedan. Men färgningar och makeovers är extra kul. Hon bor på landet med sambon Christoffer, sin älskade hund Roffe och katten Rasmus. Emma älskar musik och är väldigt familjekär.

Anna Andersson

Frisör

Anna är en stilsäker godisråtta som har koll på kläder, smink och hår – allra särskilt på de senaste hår och färgteknikerna. Hon gick ut frisörskolan våren 2011 och blev färdig med sin utbildning till make up artist i Stockholm vintern därpå.