logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation.
banner
About      Faq       Contact     Shop
Om oss

Vi som jobbar här

Vi som jobbar på Studio 11 är ett starkt team av engagerade, intresserade och kreativa frisörer som trivs när vi kommer till jobbet. Vi är i ständig utveckling och hämtar ofta ny inspiration från kurser, utbildningar, mässor och visningar.

Malin Småroos Johansson
Ägare

Med saxen i hand sedan 1991 tycker Malin fortfarande att yrket är lika roligt. Hon är en positiv och glad frisör som gillar utmaningar och att ha kunden i fokus. På fritiden umgås hon gärna med familj och vänner, tycker om matlagning och träning i olika former.

Marika Helin
Ägare

Sedan 2000 har Marika varit en kreativ, spontan och effektiv frisör som gillar när det händer något nytt. På fritiden är hon en glad motionär som gärna lever skärgårdsliv tillsammans med familj och vänner.

Susann Lindqvist
Frisör

Susann är glad och kreativ. Hon har arbetat som frisör sedan 2011. Susann har stenkoll på modern färgteknik och är mycket noggrann i arbetet. På fritiden umgås hon gärna med familj och vänner.

Anna Andersson

Frisör

Anna är en sportig och stilsäker frisör som jobbat sedan 2011. Hon har alltid koll på senaste hår- och klädtrenderna. Hon är inte rädd för utmaningar och tackar inte nej till en resa.

Anki Sagulin

Frisör

En positiv och omtänksam frisör med 30 års erfarenhet av yrket. Fritiden tillbringas med familj och vänner, gärna ute i naturen eller hemma med en god middag. Anki är  gift med Robbe som hon har två döttrar tillsammans med.