logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation.
banner
About      Faq       Contact     Shop
Om oss

Vi som jobbar här

Vi som jobbar på Studio 11 är ett starkt team av engagerade, intresserade och kreativa frisörer som trivs när vi kommer till jobbet. Vi är i ständig utveckling och hämtar ofta ny inspiration från kurser, utbildningar, mässor och visningar.

Malin Småroos Johansson
Ägare

Med saxen i hand sedan 1991 tycker Malin fortfarande att yrket är lika roligt. Hon är en pratglad och positiv frisör som gillar utmaningar. På fritiden umgås hon gärna med familj och vänner på stugan, i motionspåret eller vid spisen. Malin är gift med Niklas, tillsammans har de två flickor.

Marika Helin
Ägare

Marika är en kreativ, spontan och effektiv frisör som alltid har något nytt på gång. Uppsättningar och färg tycker hon är lite extra kul. På fritiden är hon en glad motionär som andas skärgårdsluft, reser, umgås med familj och vänner. Marika har jobbat som frisör sedan 2000, är gift med Matias och har tillsammans med honom tre barn.

Susann Lindqvist
Frisör

Susann är glad och kreativ och har arbetat som frisör sedan 2011. När hon masserar din hårbotten vill du aldrig stiga upp! Susann har stenkoll på modern färgteknik och är mycket noggrann i arbetet. På fritiden umgås hon gärna med pojkvän och vänner.

Emma Andersson

Frisör

Blev klar frisör våren 2002. Älska detta kreativa och sociala jobb.
Brinner lite extra för färgningar och “makeovers”. Glad och positiv
djurvän som bor på landet mes sambo och son

Anna Andersson

Frisör

Anna är en stilsäker godisråtta som har koll på kläder, smink och hår – allra särskilt på de senaste hår och färgteknikerna. Hon gick ut frisörskolan våren 2011 och blev färdig med sin utbildning till make up artist i Stockholm vintern därpå.

Anki Sagulin

Frisör

Anki är en omtänksam och kreativ frisör som blev klar frisör 1991. Hon
tycker fortfarande att yrket är givande och roligt. Gift med Robbe som hon
har två döttrar tillsammans med.